♦ DASHBOARD ♦

• MEMO•

• Semoga kita semua berjaya dengan cemerlang di dunia dan Akhirat. Amin Ya Rabbal Alamin ❤

Hello qtiepie {s} ^^ ❤ I'm in SEMI-HIATUS Mood right now. I'll update whenever I'm free. Please look forward to it! I'll miss you and make sure you'll miss me too!! ʕ•ᴥ•ʔ Leave me any messages at the Cbox. I'll reply to you soon, In Shaa Allah ❤

• ᴀɴɪ ɢʜᴀɴɪ •



• le Princesse •

♦ ONLINE DIARY ♦




Sunday, 4 August 2013
02:04


1. Log in > Klik Pada New Post
2. Taip cerita anda di bahagian mode compose atau rich text.
3. Lepas dah taip , kalau nak tambahkan line macam contoh tadi ...Klik pada edit html (sebelah compose/rich text) dan paste kod ini di bahagian mana korang nak letak line itu ..
 <hr color="#000000">
** Anda boleh tukarkan kod warna di atas >> DI SINI
4. Lepas korang paste dah kan . cuba klik pada compose/rich text balik..
5. kalau nak letak garis penutup tu , ulang step yang sama :)


 ❤ Thanks for reading

 

Labels:

• بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ •

• السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ •
Please be kind with your words, critics are fine, but please don't be too harsh. Your comments are highly appreciated .Thank you so much \( ◦'⌣'◦ )/ ❤
♦ 𝐿𝑒𝒶𝓋𝑒 𝒞𝑜𝓂𝓂𝑒𝓃𝓉 ♦









𝓒𝓻𝓮𝓭𝓲𝓽
Blog Owner: 𝓐𝓷𝓲 𝓖𝓱𝓪𝓷𝓲
Skin by :
Stuffs: ,,,,
Best viewed in: 𝔾𝕆𝕆𝔾𝕃𝔼 ℂℍℝ𝕆𝕄𝔼
𝔻𝕀ℍ𝔸ℝ𝔸𝕄𝕂𝔸ℕ untuk
𝕄𝔼ℕℂ𝕌ℝ𝕀 ℂ𝕆𝔻𝔼 𝔻𝕀𝕊𝕀ℕ𝕀!!
•𝓝𝓸𝓽𝓮 •

ɪ ᴡᴏᴜʟᴅ ʙᴇ ɢʟᴀᴅ ɪꜰ ʏᴏᴜ ʟᴇᴀᴠᴇ ᴍᴇ ꜱᴏᴍᴇ ᴍᴇꜱꜱᴀɢᴇꜱ ᴡʜɪʟᴇ ʏᴏᴜ'ʀᴇ ʜᴇʀᴇ! ❤ ᴛʜᴀɴᴋ ʏᴏᴜ ꜰᴏʀ ᴠɪꜱɪᴛɪɴɢ ᴍʏ ʙʟᴏɢ!