♦DASHBOARD♦
• MEMO •
• Diploma TESL Student (2015-2017) Semoga berjaya dengan cemerlang di dunia dan Akhirat.Amin Ya Rabbal Alamin ❤ Hello qtiepie {s} ^^ ❤ I'm in Semi-HIATUS Mood right now .I'll update whenever I'm free .Please look forward to it . I'll miss you ,and make sure you'll miss me too!! Leave me any messages at the Cbox ,I'll reply to you soon ❤

• Ani Ghani •



• le Princesse •

♦ Online Diary ♦




Tuesday, 25 June 2013
12:32






Guna Full Music

 
1. Korang pergi kat Sini
2. Then , korang pilih lagu yg korang suka . Lihat sebelah kanan . Ada tak macam pic kat bawah ni?





Anda boleh pilih , nak lagu BARAT atau lagu MALAYSIA

3. Lepas klik mana satu pilihan kanda , sebelah kanan , akan keluar abjad nama artis . Pilihlah mana-mana yang disukai . Tapi ,  ada lagu yang tak akan keluar kod or lagu dia . So , dinasihatkan supaya anda pilih lagu lain okay:)

4. Lepas pilih , akan keluar kod di tengah-tengah  halaman tu. . 

5.COPY Code tu. .lepas tu PASTE di ruangan HTML tadi 

6. Siap ! Save ! Dan lihat hasilnya :D



  Thanks for reading 

Labels: ,

• بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ •

• السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ •
Please be kind with your words ,critics are fine , but please don't be too harsh . Your comments are highly appreciated .Thank you so much \( ◦'⌣'◦ )/ ❤
♦ Leave Comment ♦









• Credit •
Blog Owner: Ani Ghani
Skin by :
Stuffs: ,,,
Best viewed in: Mozilla and
Google Chrome
HARAM untuk buka page source dan
curi code di sini